Carlos Ponce
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Santiago Ballesteros Ortiz
0.0 2011 Robert
8.5 2010 Antonio "El Perro" Brando
5.7
Raj dla par
Couples Retreat
2009 Salvadore
7.9
Diabeł wie lepiej
Más sabe el diablo
2009 Antonio "El Perro" Brando
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Rodrigo (gościnnie)
8.5 2004 Santiago Santos (głos)
8.0 2001 Adrián Martorel Ibáñez
7.5
Cud miłości
Milagros
2000 (on sam)
9.1 1999 Giancarlo (gościnnie)
6.9
Zakazane uczucia
Sentimientos ajenos
1996
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Carlos (gościnnie)
7.3 1990 Tom Savin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Ponce filmy Carlos Ponce najlepsze filmy Carlos Ponce zdjęcia Carlos Ponce galeria Carlos Ponce biografia Carlos Ponce nominacje Carlos Ponce nagrody i wyróżnienia Carlos Ponce filmografia Carlos Ponce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.