Carlos Linares
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Gawker (gościnnie)
8.2 2011 Przedstawiciel uniwersytetu (gościnnie)
8.3 2011 Przedstawiciel uniwersytetu (gościnnie)
0.0 2010 Gawker (gościnnie)
8.3 2006 Gawker (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Gawker (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Linares filmy Carlos Linares najlepsze filmy Carlos Linares zdjęcia Carlos Linares galeria Carlos Linares biografia Carlos Linares nominacje Carlos Linares nagrody i wyróżnienia Carlos Linares filmografia Carlos Linares aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.