Carlos Leon
Data urodzenia: 1966-07-10
Miejsce urodzenia: Kuba

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.0 2010 Vince Rossetti (gościnnie)
0.0 2009 Vince Rossetti (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Vince (gościnnie)
7.3 2004 Vincent Rosetti (gościnnie)
7.1
Imperium
Empire
2002 Vince Rossetti (gościnnie)
7.3 2002 Vince Rossetti (gościnnie)
6.1 2001 Vince Rossetti (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Vince Rossetti (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Vince Rossetti (gościnnie)
7.7
Big Lebowski
Big Lebowski, The
1998 Vince Rossetti (gościnnie)
6.5
Zabójczy układ
Replacement Killers, The
1998 Vince Rossetti (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Vince Rossetti (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Vince Rossetti (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Leon filmy Carlos Leon najlepsze filmy Carlos Leon zdjęcia Carlos Leon galeria Carlos Leon biografia Carlos Leon nominacje Carlos Leon nagrody i wyróżnienia Carlos Leon filmografia Carlos Leon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.