Carlos Lacamara
Data urodzenia: 1958-11-11
Miejsce urodzenia: Hawana, Kuba
Stan cywilny: żona Carol Barbee, synowie: Lucas Alberto (ur. 1993) i Diego William (ur. 1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Dr Hill (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Inspektor Mike Adams (gościnnie)
7.9 2008 Dr Hill (gościnnie)
7.3 2007 Dr Hill (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Dr Hill (gościnnie)
7.8 2007 Juan Diego Arnaldo (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Dr Hill (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Juan Ramos (gościnnie)
7.5 2005 Dr Hill (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Dr Hill (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Dr Hill (gościnnie)
7.3 2002 Dr Guillermo Santoyo (gościnnie)
6.7
Mexican
Mexican, The
2001 Dr Hill (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Dr Hill (gościnnie)
7.5 2000 Dr Hill (gościnnie)
7.0 2000 Dr Hill (gościnnie)
7.4
Zakochana złośnica
10 Things I Hate About You
1999 Dr Hill (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dr Hill (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Dr Hill (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Dr Hill (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Dr Hill (gościnnie)
7.0 1995 Dr Hill (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Dr Hill (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 A.D. (gościnnie)
6.7 1993 Dr Hill (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Dr Hill (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Dr Hill (gościnnie)
6.7 1992 Dr Hill (gościnnie)
6.6
Rykoszet
Ricochet
1991 Dr Hill (gościnnie)
7.0 1991 Dr Hill (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Dr Hill (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Dr Hill (gościnnie)
7.6 1989 Dr Hill (gościnnie)
7.8 1989 Dr Hill (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Dr Hill (gościnnie)
5.8 1988 Dr Hill (gościnnie)
6.8 1988 Dr Hill (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Dr Hill (gościnnie)
7.5
ALF
1986 Dr Hill (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Dr Hill (gościnnie)
9.0 1984 Dr Hill (gościnnie)
7.6 1984 Dr Hill (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Dr Hill (gościnnie)
6.3 1983 Dr Hill (gościnnie)
7.1 1982 Dr Hill (gościnnie)
8.2 1982 Dr Hill (gościnnie)
6.2 1982 Dr Hill (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Lacamara filmy Carlos Lacamara najlepsze filmy Carlos Lacamara zdjęcia Carlos Lacamara galeria Carlos Lacamara biografia Carlos Lacamara nominacje Carlos Lacamara nagrody i wyróżnienia Carlos Lacamara filmografia Carlos Lacamara aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.