Carlos Gómez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Julio (gościnnie)
7.9 2008 Julio (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Julio (gościnnie)
8.3 2006 Julio (gościnnie)
8.1
Uśpiona komórka
Sleeper Cell
2005 Julio (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Dr Brisas (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Julio (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Julio (gościnnie)
7.5 2002 Escobar (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Julio (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Julio (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Julio (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Pan Perez (2004) (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Julio (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Julio (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Julio (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Julio (gościnnie)
6.8 1996 Julio (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Julio (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Julio (gościnnie)
7.6 1993 Julio (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Julio (gościnnie)
5.8 1988 Julio (gościnnie)
7.8 1987 Julio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Gómez filmy Carlos Gómez najlepsze filmy Carlos Gómez zdjęcia Carlos Gómez galeria Carlos Gómez biografia Carlos Gómez nominacje Carlos Gómez nagrody i wyróżnienia Carlos Gómez filmografia Carlos Gómez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.