Carlos Ferro
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.8 2011 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion
8.5 2010 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion
9.5 2010 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion
7.9
Diabeł wie lepiej
Más sabe el diablo
2009 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0 1997 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Hugo Chavez (gościnnie) (niewymienion

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Ferro filmy Carlos Ferro najlepsze filmy Carlos Ferro zdjęcia Carlos Ferro galeria Carlos Ferro biografia Carlos Ferro nominacje Carlos Ferro nagrody i wyróżnienia Carlos Ferro filmografia Carlos Ferro aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.