Carlos Diaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2010 Randall (gościnnie)
5.7
Piła 3D
Saw 3D
2010 Randall (gościnnie)
0.0 2009 Randall (gościnnie)
4.7 2009 Randall (gościnnie)
7.8 2008 Randall (gościnnie)
7.8 2008 Randall (gościnnie)
0.0 2004 Randall (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Randall (gościnnie)
8.5
Życie ulicy
Street Time
2002 Randall (gościnnie)
0.0 2000 Randall (gościnnie)
5.5
Robocop
RoboCop: Prime Directives
2000 Randall (gościnnie)
5.0 1999 Randall (gościnnie)
5.0 1998 Randall (gościnnie)
5.0 1997 Randall (gościnnie)
0.0 1996 Randall (gościnnie)
0.0 1995 Randall (gościnnie)
0.0 1969 Randall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Diaz filmy Carlos Diaz najlepsze filmy Carlos Diaz zdjęcia Carlos Diaz galeria Carlos Diaz biografia Carlos Diaz nominacje Carlos Diaz nagrody i wyróżnienia Carlos Diaz filmografia Carlos Diaz aktor Carlos Diaz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.