Carlos Arellano
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Pielęgniarz Gonzales (gościnnie) (nie
5.6 2010 Pielęgniarz Gonzales (gościnnie) (nie
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Oficer Tulio (gościnnie)
0.0 2009 Pielęgniarz Gonzales (gościnnie) (nie
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Pielęgniarz Gonzales (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Arellano filmy Carlos Arellano najlepsze filmy Carlos Arellano zdjęcia Carlos Arellano galeria Carlos Arellano biografia Carlos Arellano nominacje Carlos Arellano nagrody i wyróżnienia Carlos Arellano filmografia Carlos Arellano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.