Carlos Alazraqui
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Oficer Brady (gościnnie)
8.1 2009 Oficer Brady (gościnnie)
7.6
Ponyo
Gake no ue no Ponyo
2008 Oficer Brady (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Oficer Brady (gościnnie)
6.9
Zagroda według Otisa
Back at the Barnyard
2007 Oficer Brady (gościnnie)
10.0
El Tigre: Przygody Manny'ego Rivery
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera
2007 Oficer Brady (gościnnie)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Oficer Brady (gościnnie)
5.8 2006 Oficer Brady (gościnnie)
5.0
Finley, strażacki wóz
Finley the Fire Engine
2006 Oficer Brady (gościnnie)
5.5 2006 Oficer Brady (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Oficer Brady (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Oficer Brady (gościnnie)
7.2 2005 Oficer Brady (gościnnie)
8.2 2005 Oficer Brady (gościnnie)
4.0
Maggie Brzęczymucha
Buzz on Maggie, The
2005 Oficer Brady (gościnnie)
7.0 2005 Oficer Brady (gościnnie)
8.0 2004 Oficer Brady (gościnnie)
8.5 2004 Oficer Brady (gościnnie)
8.1
Ruchomy zamek Hauru
Hauru no ugoku shiro
2004 Oficer Brady (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Oficer Brady (gościnnie)
6.8
Reno 911!
Reno 911
2003 Oficer Brady (gościnnie)
5.8
Mucha Lucha
¡Mucha Lucha!
2002 Oficer Brady (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Oficer Brady (gościnnie)
7.2
Strażnicy czasu
Time Squad
2001 Oficer Brady (gościnnie)
7.0
Przygody Timmy'ego
Fairly OddParents, The
2001 Oficer Brady (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Oficer Brady (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Brady (gościnnie)
8.0 1999 Oficer Brady (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Jonathan Weed (głos)
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Oficer Brady (gościnnie)
7.1
Dawno temu w trawie
Bug's Life, A
1998 Oficer Brady (gościnnie)
9.5 1998 Oficer Brady (gościnnie)
7.9
Różowe lata 70-te
That '70s Show
1998 Twarz Jackie
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Oficer Brady (gościnnie)
8.3
Bobry w akcji
Angry Beavers, The
1997 Oficer Brady (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Oficer Brady (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Oficer Brady (gościnnie)
8.1
Niegrzeczni Panowie
Men Behaving Badly
1996 Oficer Brady (gościnnie)
7.3 1996 Oficer Brady (gościnnie)
8.6 1993 Oficer Brady (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlos Alazraqui filmy Carlos Alazraqui najlepsze filmy Carlos Alazraqui zdjęcia Carlos Alazraqui galeria Carlos Alazraqui biografia Carlos Alazraqui nominacje Carlos Alazraqui nagrody i wyróżnienia Carlos Alazraqui filmografia Carlos Alazraqui aktor Carlos Alazraqui scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.