Carlo Rota
Data urodzenia: 1961-04-17
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lambert Chaisson (gościnnie)
0.0 2011 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.7 2009 Bahir Harun (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Ghovat (gościnnie)
8.8 2008 Główny chemik (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Dimitri Zubov (gościnnie)
10.0 2007 Lambert Chaisson (gościnnie)
0.0 2006 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Lambert Chaisson (gościnnie)
10.0 2004 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.3 2004 Joseph Vance (gościnnie)
8.5
Veritas
Veritas: The Quest
2003 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.0
Amatorzy przygód
Adventure Inc.
2002 Lambert Chaisson (gościnnie)
6.4
Misja na Marsa
Mission to Mars
2000 Lambert Chaisson (gościnnie)
8.1 2000 Lambert Chaisson (gościnnie)
8.0
Święci z Bostonu
Boondock Saints, The
1999 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Lambert Chaisson (gościnnie)
5.1
Nieśmiertelna
Highlander: The Raven
1998 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Lambert Chaisson (gościnnie)
6.6
Maksimum ryzyka
Maximum Risk
1996 Lambert Chaisson (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Lambert Chaisson (gościnnie)
6.8 1996 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Lambert Chaisson (gościnnie)
8.0 1990 Lambert Chaisson (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Lambert Chaisson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlo Rota filmy Carlo Rota najlepsze filmy Carlo Rota zdjęcia Carlo Rota galeria Carlo Rota biografia Carlo Rota nominacje Carlo Rota nagrody i wyróżnienia Carlo Rota filmografia Carlo Rota aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.