Carlease Burke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Roberta (gościnnie)
8.3 2011 Roberta (gościnnie)
8.3 2006 Asystentka (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Pielęgniarka Hammer (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Pracownica WPD (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Joyce Hewitt (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pani Gates (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Recepcjonistka / Pielęgniarka (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pani Gates (gościnnie)
7.5 2002 Nauczycielka - Juror 8 (gościnnie)
8.0 2001 Pani Gates (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Pani Gates (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pani Gates (gościnnie)
7.0 1998 Pani Gates (gościnnie)
8.8 1998 Pani Gates (gościnnie)
0.0 1997 Pani Gates (gościnnie)
7.4 1997 Pani Gates (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Pani Gates (gościnnie)
7.2
Strefa Zagrożenia
Burning Zone, The
1996 Pani Gates (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Pani Gates (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Pani Gates (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pani Gates (gościnnie)
7.8 1993 Pani Gates (gościnnie)
7.6 1993 Pani Gates (gościnnie)
6.7 1992 Pani Gates (gościnnie)
6.5
Freddy nie żyje: Koniec koszmaru
Freddy's Dead: The Final Nightmare
1991 Pani Gates (gościnnie)
7.5 1991 Pani Gates (gościnnie)
7.5 1991 Pani Gates (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Pani Gates (gościnnie)
6.8
Wykonać wyrok
Death Warrant
1990 Pani Gates (gościnnie)
7.3 1984 Pani Gates (gościnnie)
0.0

0 Pani Gates (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carlease Burke filmy Carlease Burke najlepsze filmy Carlease Burke zdjęcia Carlease Burke galeria Carlease Burke biografia Carlease Burke nominacje Carlease Burke nagrody i wyróżnienia Carlease Burke filmografia Carlease Burke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.