Carl Rigg
Data urodzenia: Eton, Angl

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2004 Bernard Lloyd (gościnnie)
0.0 1990 Działacz ekologiczny (gościnnie)
7.2
W obliczu śmierci
Living Daylights, The
1987 Kolaboracjonista na Giblartarze
0.0 1985 Eckhardt Sahnn (gościnnie)
10.0 1984 Kierownik hotelu (gościnnie)
5.5 1983 Sierżant Tucker (gościnnie)
0.0 1977 Detektyw Dukes (1977)
0.0 1973 Sierżant Kent
0.0 1972 Forrester (gościnnie)
8.0 1972 Dr Gregory Knight (1973-1979)
7.0 1972 Zwolennik Howarda (gościnnie)
0.0 1966 Tom Rattery (gościnnie)
8.8 1964 Frank Tyler
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Varlik (gościnnie)
8.6 1962 Roger / Holmes (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carl Rigg filmy Carl Rigg najlepsze filmy Carl Rigg zdjęcia Carl Rigg galeria Carl Rigg biografia Carl Rigg nominacje Carl Rigg nagrody i wyróżnienia Carl Rigg filmografia Carl Rigg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.