Carl Lumbly
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2009 Kurt (gościnnie)
7.8 2007 Ty Bennett (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Kurt (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Kurt (gościnnie)
8.0 2004 Kurt (gościnnie)
8.3 2003 Kurt (gościnnie)
8.5 2003 Kurt (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Kurt (gościnnie)
8.2
Niesamowite opowieści
Night Visions
2001 Kurt (gościnnie)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Kurt (gościnnie)
7.6 2001 Kurt (gościnnie)
7.7
Siła i honor
Men of Honor
2000 Kurt (gościnnie)
5.6 2000 Kurt (gościnnie)
7.4 1999 Kurt (gościnnie)
9.0 1999 Kurt (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Kurt (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Kurt (gościnnie)
7.4 1996 Kurt (gościnnie)
9.5
Okrutne ulice
EZ Streets
1996 Kurt (gościnnie)
7.1 1994 Kurt (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Kurt (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Kurt (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Kurt (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Marcus Duff (gościnnie)
0.0 1992 Kurt (gościnnie)
6.9 1990 Kurt (gościnnie)
8.2
Spać ze złem
To Sleep with Anger
1990 Kurt (gościnnie)
6.8
Proces w Berlinie
Judgment in Berlin
1988 Kurt (gościnnie)
8.1 1988 Kurt (gościnnie)
5.7 1986 Kurt (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Kurt (gościnnie)
6.5
Jaskiniowiec
Caveman
1981 Kurt (gościnnie)
7.7
Ucieczka z Alcatraz
Escape from Alcatraz
1979 Kurt (gościnnie)
7.4 1978 Kurt (gościnnie)
7.4 1975 Kurt (gościnnie)
0.0

0 Kurt (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carl Lumbly filmy Carl Lumbly najlepsze filmy Carl Lumbly zdjęcia Carl Lumbly galeria Carl Lumbly biografia Carl Lumbly nominacje Carl Lumbly nagrody i wyróżnienia Carl Lumbly filmografia Carl Lumbly aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.