Carl Ciarfalio
Data urodzenia: 1953-11-12
Miejsce urodzenia: Alhambra, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.7 2010 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oficer (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.3 2004 Carlo (gościnnie)
7.6 2001 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Hank Connors (2007) (gościnnie)
8.4
Podziemny krąg
Fight Club
1999 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.2 1997 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Hank Connors (2007) (gościnnie)
5.7
Mroczne miasto
Trigger Effect, The
1996 Hank Connors (2007) (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.8
Urodzeni mordercy
Natural Born Killers
1994 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.3
Specjalista
Specialist, The
1994 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.4
Na linii ognia
In the Line of Fire
1993 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.5
Kłopotliwy bagaż
Trouble Bound
1993 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.4
Za horyzontem
Far and Away
1992 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.4 1992 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.6
Nożyczki
Scissors
1991 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.2
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.3
Szukając sprawiedliwości
Out for Justice
1991 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.5 1991 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.1
Licencja na zabijanie
Licence to Kill
1989 Hank Connors (2007) (gościnnie)
5.7 1989 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Mężczyzna (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.5 1985 Hank Connors (2007) (gościnnie)
8.3 1983 Hank Connors (2007) (gościnnie)
8.2 1981 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.8 1981 Hank Connors (2007) (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Hank Connors (2007) (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Hank Connors (2007) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carl Ciarfalio filmy Carl Ciarfalio najlepsze filmy Carl Ciarfalio zdjęcia Carl Ciarfalio galeria Carl Ciarfalio biografia Carl Ciarfalio nominacje Carl Ciarfalio nagrody i wyróżnienia Carl Ciarfalio filmografia Carl Ciarfalio aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.