Carissa Kosta
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
2.4 2009 Kelnerka (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Kelnerka (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Kelnerka (gościnnie)
7.5 2002 Kasjerka (gościnnie)
0.0

0 Kelnerka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Carissa Kosta filmy Carissa Kosta najlepsze filmy Carissa Kosta zdjęcia Carissa Kosta galeria Carissa Kosta biografia Carissa Kosta nominacje Carissa Kosta nagrody i wyróżnienia Carissa Kosta filmografia Carissa Kosta aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.