Cara Pifko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Roberta Cambridge (gościnnie)
7.7
Punkt krytyczny
Flashpoint
2008 Donna Hicks (gościnnie)
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 Donna Hicks (gościnnie)
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Donna Hicks (gościnnie)
7.2 2004 Donna Hicks (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Donna Hicks (gościnnie)
7.7
Polowanie na czarownice
Salem Witch Trials
2002 Donna Hicks (gościnnie)
8.1 2002 Donna Hicks (gościnnie)
7.3 2002 Donna Hicks (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Donna Hicks (gościnnie)
0.0 2000 Donna Hicks (gościnnie)
6.5
Angela Anakonda
Angela Anaconda
1999 Donna Hicks (gościnnie)
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Donna Hicks (gościnnie)
7.7
Droga do Avonlea
Road to Avonlea
1989 Donna Hicks (gościnnie)
8.0 1988 Donna Hicks (gościnnie)
0.0 1984 Donna Hicks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cara Pifko filmy Cara Pifko najlepsze filmy Cara Pifko zdjęcia Cara Pifko galeria Cara Pifko biografia Cara Pifko nominacje Cara Pifko nagrody i wyróżnienia Cara Pifko filmografia Cara Pifko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.