Cara Jedell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.3 2010 Lucy Wieder (gościnnie)
0.0 1999 Lucy Wieder (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Ally Vandermeed (gościnnie)
8.6 1997 Lucy Wieder (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Lucy Wieder (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lucy Wieder (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cara Jedell filmy Cara Jedell najlepsze filmy Cara Jedell zdjęcia Cara Jedell galeria Cara Jedell biografia Cara Jedell nominacje Cara Jedell nagrody i wyróżnienia Cara Jedell filmografia Cara Jedell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.