Cara DeLizia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2005 Willa (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Libby Grant (gościnnie)
9.0 2003 Z (głos)
9.6 2001 Vanessa (gościnnie)
5.5 2001 Lisa (2001) (gościnnie)
7.9
Słowami Ginger
As Told by Ginger
2000 Laetitia Bowans (głos) (2002) (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Felicity Farber (2001) (gościnnie)
7.6 2000 Marcy Kendall
8.0
To niesamowite
So Weird
1999 Fiona 'Fi' Phillips
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Winifred Hooper (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Randy (2001) (gościnnie)
7.3
Belfer z klasą
Nick Freno: Licensed Teacher
1996 Sarah Chasen
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Glenda (gościnnie)
7.0 1995 Emma Green (gościnnie)
7.6 1993 Joanna (gościnnie)
10.0 1992 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cara DeLizia filmy Cara DeLizia najlepsze filmy Cara DeLizia zdjęcia Cara DeLizia galeria Cara DeLizia biografia Cara DeLizia nominacje Cara DeLizia nagrody i wyróżnienia Cara DeLizia filmografia Cara DeLizia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.