Cameron K. Smith
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.3 2011 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
5.4
Bez litości
True Justice
2011 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
0.0 2011 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.9
Druga szansa
Life Unexpected
2010 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
6.6 2010 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Świadek na miejscu przestępstwa (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8 2008 Kierowca taksówki (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.8 2002 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.2 2001 Szef mafii na przyjęciu (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Zawód: szpieg
Secret Agent Man
2000 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.6
Rebelianci
Freedom
2000 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
8.0
Ryzykowna Gra
Harsh Realm
1999 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.4
Kruk: Droga do nieba
Crow: Stairway to Heaven, The
1998 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.0 1998 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.8
Mroczne dziedzictwo
Poltergeist: The Legacy
1996 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
6.8 1996 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.7 1995 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
8.2
Dziwny traf
Strange Luck
1995 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.1 1994 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent specjalny Travis / Sierżant "K" (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)
6.8 1991 Uzbrojona strażniczka mostu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cameron K. Smith filmy Cameron K. Smith najlepsze filmy Cameron K. Smith zdjęcia Cameron K. Smith galeria Cameron K. Smith biografia Cameron K. Smith nominacje Cameron K. Smith nagrody i wyróżnienia Cameron K. Smith filmografia Cameron K. Smith aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.