Cameron Daddo
Data urodzenia: 1965-03-07
Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia
Stan cywilny: żona Alison Brahe (od 1992), 3 dzieci: córka Lotus (ur. 02.05.1996), syn River (ur. 2000), córka Bodhi Faith (ur. 2006)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 David Vance (gościnnie)
7.9 2008 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
8.1 2005 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.8 2004 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
5.0 2003 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.5 2002 Darryl Wright (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.3 2002 Stanley Hemming (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.3 2000 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.7
Wyspa Nadziei
Hope Island
1999 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.8 1994 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
7.2
Kroniki młodego Indiany Jonesa
Young Indiana Jones Chronicles, The
1992 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
6.0 1992 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)
0.0 1991 Menadżer hotelu (2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cameron Daddo filmy Cameron Daddo najlepsze filmy Cameron Daddo zdjęcia Cameron Daddo galeria Cameron Daddo biografia Cameron Daddo nominacje Cameron Daddo nagrody i wyróżnienia Cameron Daddo filmografia Cameron Daddo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.