Cam Clarke
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2012 Mieszkaniec Blithe Hollow (głos)
6.3
Pamięć absolutna
Total Recall
2012 Spiker terminalu (głos)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.8
Terminator Ocalenie: Seria machinima
Terminator Salvation: The Machinima Series
2009 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.7 2007 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.3 2005 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.4 2004 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.5
Naruto
Naruto movie 1: Daikatsugeki! Yukihime ninpôchô dattebayo!!
2004 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.5
Szczenięce lata Clifforda
Clifford's Puppy Days
2003 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.5 2002 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.7
Mroczne przygody Billy'ego i Mandy
Grim Adventures of Billy & Mandy, The
2001 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.8
Cafe Myszka
House of Mouse
2001 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.0
Szalony Jack, pirat
Mad Jack the Pirate
1998 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.8
Krowa i Kurczak
Cow and Chicken
1997 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.3
101 Dalmatyńczyków
101 Dalmatians: The Series
1997 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.4 1997 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.2
Kacza paczka
Quack Pack
1996 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.9 1996 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.8 1996 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.8 1996 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6
Timon i Pumba
Timon and Pumbaa
1995 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
4.5 1995 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.4
Alladyn
Aladdin
1994 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.2
Kleszcz
Tick, The
1994 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.1 1994 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.9 1993 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.3
Gdzie jest Wally?
Where's Waldo?
1991 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.9 1990 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.7
Potworne pomidory
Attack of the Killer Tomatoes
1990 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.0
Kalifornijskie rodzynki
California Raisins
1989 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.2
Denver, ostatni dinozaur
Denver, the Last Dinosaur
1988 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.2 1988 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.0 1988 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.3
Wojownicze Żółwie Ninja
Teenage Mutant Ninja Turtles
1987 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.8
Jeździec Srebrnej Szabli
Saber Rider and the Star Sheriffs
1986 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
5.7 1986 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6 1985 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
8.1
Nausicaä z Doliny Wiatru
Kaze no tani no Naushika
1984 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.6 1981 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
10.0 1973 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)
7.8 1964 Meteorolog radiowy (głos) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cam Clarke filmy Cam Clarke najlepsze filmy Cam Clarke zdjęcia Cam Clarke galeria Cam Clarke biografia Cam Clarke nominacje Cam Clarke nagrody i wyróżnienia Cam Clarke filmografia Cam Clarke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.