Calum MacPherson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2008 Evoric (gościnnie)
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Evoric (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Evoric (gościnnie)
8.5
Milczący świadek
Silent Witness
1996 Evoric (gościnnie)
5.0 1990 Evoric (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Calum MacPherson filmy Calum MacPherson najlepsze filmy Calum MacPherson zdjęcia Calum MacPherson galeria Calum MacPherson biografia Calum MacPherson nominacje Calum MacPherson nagrody i wyróżnienia Calum MacPherson filmografia Calum MacPherson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.