Callie Thorne
Data urodzenia: 1969-11-20
Miejsce urodzenia: Boston, Massachusetts, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Pam Mahone (gościnnie)
0.0 2009 Pam Mahone (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Pam Mahone (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Maria Fiametta (gościnnie)
7.7 2007 Mama Sashy Bingham (gościnnie)
7.9
Tożsamość szpiega
Burn Notice
2007 Pam Mahone (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Pam Mahone (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Elena McNulty (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pam Mahone (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Pam Mahone (gościnnie)
8.0
Ed
2000 Pam Mahone (gościnnie)
6.9 1999 Pam Mahone (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pam Mahone (gościnnie)
5.4
Turbulencja
Turbulence
1997 Pam Mahone (gościnnie)
8.1 1988 Pam Mahone (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Callie Thorne filmy Callie Thorne najlepsze filmy Callie Thorne zdjęcia Callie Thorne galeria Callie Thorne biografia Callie Thorne nominacje Callie Thorne nagrody i wyróżnienia Callie Thorne filmografia Callie Thorne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.