Caleb Landry Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Louis (gościnnie)
7.5
X-Men: Pierwsza klasa
X-Men: First Class
2011 Louis (gościnnie)
0.0 2011 Louis (gościnnie)
4.7
Ostatni egzorcyzm
Last Exorcism, The
2010 Louis (gościnnie)
8.8 2008 Louis (gościnnie)
8.3 2006 Louis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Caleb Landry Jones filmy Caleb Landry Jones najlepsze filmy Caleb Landry Jones zdjęcia Caleb Landry Jones galeria Caleb Landry Jones biografia Caleb Landry Jones nominacje Caleb Landry Jones nagrody i wyróżnienia Caleb Landry Jones filmografia Caleb Landry Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.