Cal Gibson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.2 2011 Szachista (gościnnie)
8.2 2011 Pan Johnson (gościnnie)
8.3 2011 Pan Johnson (gościnnie)
0.0 2010 Szachista (gościnnie)
7.7 2009 Szachista (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Ryan (gościnnie)
5.0 2003 Szachista (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Szachista (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Szachista (gościnnie)
8.5 2001 Szachista (gościnnie)
7.0 2000 Szachista (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Szachista (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Szachista (gościnnie)
0.0 1998 Szachista (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Szachista (gościnnie)
0.0 1993 Szachista (gościnnie)
7.6 1993 Szachista (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Szachista (gościnnie)
7.8 1989 Szachista (gościnnie)
8.2 1989 Szachista (gościnnie)
7.2 1989 Szachista (gościnnie)
7.8
Cudowne lata
Wonder Years, The
1988 Szachista (gościnnie)
7.2 1988 Szachista (gościnnie)
0.0 1987 Szachista (gościnnie)
9.0 1987 Szachista (gościnnie)
5.7 1986 Szachista (gościnnie)
9.0 1985 Szachista (gościnnie)
5.7
227
1985 Szachista (gościnnie)
9.0 1984 Szachista (gościnnie)
7.6 1984 Szachista (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Szachista (gościnnie)
0.0 1981 Szachista (gościnnie)
8.5 1979 Szachista (gościnnie)
7.0 1978 Szachista (gościnnie)
7.4 1975 Szachista (gościnnie)
7.0 1975 Szachista (gościnnie)
7.6 1974 Szachista (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Cal Gibson filmy Cal Gibson najlepsze filmy Cal Gibson zdjęcia Cal Gibson galeria Cal Gibson biografia Cal Gibson nominacje Cal Gibson nagrody i wyróżnienia Cal Gibson filmografia Cal Gibson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.