Byron Jennings
Data urodzenia: żona Carol

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Montgomery Blair
7.7 2009 Dziekan Berube (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Sir Roland Cattigan (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Dziekan Berube (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Dziekan Berube (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Dziekan Berube (gościnnie)
6.8
Adwokat
Civil Action, A
1998 Dziekan Berube (gościnnie)
7.8 1998 Dziekan Berube (gościnnie)
7.6
Burza lodowa
Ice Storm, The
1997 Dziekan Berube (gościnnie)
8.0 1997 Dziekan Berube (gościnnie)
7.8 1995 Dziekan Berube (gościnnie)
7.4 1994 Dziekan Berube (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Byron Jennings filmy Byron Jennings najlepsze filmy Byron Jennings zdjęcia Byron Jennings galeria Byron Jennings biografia Byron Jennings nominacje Byron Jennings nagrody i wyróżnienia Byron Jennings filmografia Byron Jennings aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.