Byrne Offutt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Menedżer (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Deputowany DHS (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Menedżer (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Menedżer (gościnnie)
6.3 2005 Menedżer (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Menedżer (gościnnie)
10.0 2004 Menedżer (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Paul (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Menedżer (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Menedżer (gościnnie)
7.8 1999 (różne głosy)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Menedżer (gościnnie)
6.8 1993 Menedżer (gościnnie)
7.0 1984 Menedżer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Byrne Offutt filmy Byrne Offutt najlepsze filmy Byrne Offutt zdjęcia Byrne Offutt galeria Byrne Offutt biografia Byrne Offutt nominacje Byrne Offutt nagrody i wyróżnienia Byrne Offutt filmografia Byrne Offutt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.