Burt Young
Data urodzenia: 1940-04-30
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Gloria (do 1974, jej śmierć), córka Anne Morea (ur. 1969)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.8 2011 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.8 2010 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.6
Zakochany Nowy Jork
New York, I Love You
2009 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.4
Randka z gwiazdą
I'm with Her
2003 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
5.1
Pluto Nash
Adventures of Pluto Nash, The
2002 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.0 1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
5.0 1998 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
2.5 1997 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.3 1996 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
10.0 1995 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.0
Córka Maharadży
Maharaja's Daughter, The
1994 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
5.0 1994 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.6
Rocky 5
Rocky V
1990 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.9
Byle do wiosny
Wait Until Spring, Bandini
1989 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.4 1985 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.1 1985 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.2
Dawno temu w Ameryce
Once Upon a Time in America
1984 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.5
Rocky 2
Rocky II
1979 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.5 1978 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.0 1977 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.5
Ostatni promień blasku
Twilight's Last Gleaming
1977 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.3
Harry i Walter jadą do Nowego Jorku
Harry and Walter Go to New York
1976 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.8 1976 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.2
Elita zabójców
Killer Elite, The
1975 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.5 1975 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
8.0 1974 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.8 1974 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
6.2
Przepustka dla marynarza
Cinderella Liberty
1973 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.9 1972 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)
7.7 1968 Bobby 'Bacala' Baccalieri, Sr. (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Burt Young filmy Burt Young najlepsze filmy Burt Young zdjęcia Burt Young galeria Burt Young biografia Burt Young nominacje Burt Young nagrody i wyróżnienia Burt Young filmografia Burt Young aktor Burt Young scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.