Burt Kwouk
Data urodzenia: 1930-07-18
Miejsce urodzenia: Manchester, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2008 Pan Hong
7.7
Bez granic
Beyond Borders
2003 Colonel Gao
7.6
Królowa miecza
Queen of Swords
2000 Mistrz Kiyomosa (gościnnie)
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Slik Ostrasky (gościnnie)
7.8 1991 Peter Lo Ching (gościnnie)
6.8 1990 Generał Lu Soong
8.3 1988 Philip Chen
7.9
Imperium Słońca
Empire of the Sun
1987 Pan Chen
7.9 1986 Japoński bankier (gościnnie)
7.0
Obfitość
Plenty
1985 Mr. Aung
0.0 1985 Pan Lee (gościnnie)
10.0 1984 Lee (gościnnie)
7.6 1984 Ojciec Kwong (gościnnie)
4.0 1981 Kapitan Yamauchi
0.0 1980 Juror (gościnnie)
8.2 1980 Toshi (gościnnie)
8.0 1979 Sojo (gościnnie)
7.3
Zemsta Różowej Pantery
Revenge of the Pink Panther
1978 Cato Fong
4.6
Powrót Świętego
Return of the Saint, The
1978 Chula (gościnnie)
6.0 1977 Barman (gościnnie)
7.4
Różowa Pantera kontratakuje
Pink Panther Strikes Again, The
1976 Cato
7.4
Powrót Różowej Pantery
Return of the Pink Panther, The
1975 Cato
8.0 1974 Me Thant (gościnnie)
10.0 1973 Lee Peng (gościnnie)
7.0
Babie lato
Last of the Summer Wine
1973 Entwhistle (2003-)
0.0 1972 Johnny Morrison (gościnnie)
7.8
Na samym dnie
Deep End
1971 Sprzedawca hot-dogów
7.0 1964 Masan (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Lin Futu (gościnnie)
7.6
Święty
Saint, The
1962 Tawau / Pułkownik Wing / Pan Ching (gościnnie)
7.7
Rewolwer i melonik
Avengers, The
1961 Król Tenuphon (1961) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Burt Kwouk filmy Burt Kwouk najlepsze filmy Burt Kwouk zdjęcia Burt Kwouk galeria Burt Kwouk biografia Burt Kwouk nominacje Burt Kwouk nagrody i wyróżnienia Burt Kwouk filmografia Burt Kwouk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.