Buddy Elias
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Dick Ostergaard (gościnnie)
0.0 2002 (gościnnie)
7.5 2002 Rabin Barslai
9.2
Mannowie - Powieść stulecia
Manns - Ein Jahrhundertroman, Die
2001
6.7 2001 (gościnnie) (on sam)
7.0
Kropla słońca
Sunshine
1999 Pan Brenner
4.0 1999 (gościnnie)
0.0 1997 von Hornstein (gościnnie)
6.5 1992 Wypożyczający filmy Taube (gościnnie)
0.0 1989 (gościnnie)
0.0
Liebling
Liebling - Kreuzberg
1986 (gościnnie)
10.0 1986 Georg Salina (2001) (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Buddy Elias filmy Buddy Elias najlepsze filmy Buddy Elias zdjęcia Buddy Elias galeria Buddy Elias biografia Buddy Elias nominacje Buddy Elias nagrody i wyróżnienia Buddy Elias filmografia Buddy Elias aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.