Brygida Turowska-Szymczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Babcia (polski dubbing)
6.9
Kot w butach
Puss in Boots
2011 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.2 2011 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.3
Tajemnice domu Anubisa
House of Anubis
2011 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.0
Avengers: Potęga i moc
Avengers: Earth's Mightiest Heroes, The
2010 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
4.5
Kapitan Biceps
Captain Biceps
2010 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.6 2010 Sekretarka w firmie IT (gościnnie)
7.2 2009 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.5
Zafalowani
Stoked
2009 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.2
Aniołki i spółka
Angel's Friends
2009 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.6
Ola i jej zoo
Willa’s Wild Life
2009 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.3
Tajemniczy Sobotowie
Secret Saturdays, The
2008 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.2
Stacyjkowo
Chuggington
2008 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.5
Agent specjalny Oso
Special Agent Oso
2008 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Kacza mama / Jajko / Bracia Wezuwiusz / Zwiedzająca zoo (polski dubbing) (gościnnie)
7.4 2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.9 2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.5
Hallo, tu Hania!
Hana's Helpline
2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7
Opowieści Mamy Mirabelle
Mama Mirabelle's Home Movies
2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.4
Tropiciele zagadek
Busytown Mysteries (Hurray for Huckle!)
2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.0
Wielka rodzina
Large Family, The
2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
3.7
Kapitan Flamingo
Captain Flamingo
2006 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.8
Szczypta magii
A Kind of Magic
2006 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.6
Magiczne przygody Misia Ruperta
Rupert Bear… Follow the Magic
2006 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.1
Supercyfry
Numberjacks
2006 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7 2005 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.1 2005 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.8
Mali Einsteini
Little Einsteins
2005 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.0
Brenda i pan Whiskers
Brandy & Mr. Whiskers
2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.7
Klub Winx
Winx Club
2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
4.2
Pani Pająkowa i jej przyjaciele ze Słonecznej Doliny
Miss Spider's Sunny Patch Friends
2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.3 2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.8 2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.3
Przyjaciele z podwórka
Backyardigans, The
2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.9 2004 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
0.0 2003 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.4
Gwiezdne Wojny: Wojny Klonów
Star Wars: Clone Wars
2003 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.6
Martin tajemniczy
Martin Mystery
2003 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.3
Kod Lyoko
Code Lyoko
2003 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
4.8
JoJo z cyrku
JoJo's Circus
2003 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.8 2002 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.2 2002 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.8 2002 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
4.8 2001 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.2
Bliźniaki Cramp
Cramp Twins, The
2001 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.1 2001 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.8 2001 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.4
Clifford – wielki czerwony pies
Clifford the Big Red Dog
2000 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.0 1998 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.3
Atomówki
Powerpuff Girls, The
1998 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.4 1997 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.8 1997 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.5
Myszorki na prerii
Little Mouse on the Prairie
1997 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.2
Kopciuszek
Shinderera monogatari
1996 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
8.0
Świat według Ludwiczka
Life with Louie
1995 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
5.4 1994 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7
Shin-chan
Kureyon Shin-chan
1992 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.7
Trzy małe duszki
Chiisana Obake: Atchi, Kotchi, Sotchi
1991 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.9
Kucyki i przyjaciele
My Little Pony and Friends
1986 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
6.4
Malusińscy
Littles, The
1983 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.4
Przygody Pinokia
Kashi no ki Mokku
1972 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.0
Jetsonowie
Jetsons, The
1962 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Kyle Broflovsky / Damian (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brygida Turowska-Szymczak filmy Brygida Turowska-Szymczak najlepsze filmy Brygida Turowska-Szymczak zdjęcia Brygida Turowska-Szymczak galeria Brygida Turowska-Szymczak biografia Brygida Turowska-Szymczak nominacje Brygida Turowska-Szymczak nagrody i wyróżnienia Brygida Turowska-Szymczak filmografia Brygida Turowska-Szymczak aktor Brygida Turowska-Szymczak scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.