Bryan Cranston
Data urodzenia: 1956-03-07
Miejsce urodzenia: Dolina San Fernando, Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Mickey Middleton (10.11.1977 - 08.04.1982, rozwód); 2. Robin Dearden (od 1989), córka Taylor

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
7.8
7.6
Zwariowany świat Malcolma (2000)
Malcolm in the Middle

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Patrick Crump (gościnnie)
7.3 2012 Patrick Crump (gościnnie)
6.6 2012 Burmistrz Mike Whitmore
6.3
Pamięć absolutna
Total Recall
2012 Cohaagen
7.4
Madagaskar 3
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
2012 Vitaly (głos)
6.7 2012 Patrick Crump (gościnnie)
7.4 2012 Jack O'Donnell
8.2 2011 Patrick Crump (gościnnie)
7.7
Prawnik z Lincolna
Lincoln Lawyer, The
2011 Patrick Crump (gościnnie)
6.2 2011 Patrick Crump (gościnnie)
0.0 2011 Patrick Crump (gościnnie)
8.8 2008
7.6 2007 Patrick Crump (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Hammond Druthers (gościnnie)
7.6
Amerykański tata
American Dad!
2005 Patrick Crump (gościnnie)
9.5 2004 Patrick Crump (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Patrick Crump (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
4.7 1998 Patrick Crump (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Patrick Crump (gościnnie)
0.0 1997 Patrick Crump (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Patrick Crump (gościnnie)
7.4 1997 Patrick Crump (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Patrick Crump (gościnnie)
7.3
Szaleństwa młodości
That Thing You Do!
1996 Patrick Crump (gościnnie)
6.4
Perła
Pearl
1996 Patrick Crump (gościnnie)
8.5 1996 Patrick Crump (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Patrick Crump (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Patrick Crump (gościnnie)
10.0 1995 Patrick Crump (gościnnie)
6.7 1994 Patrick Crump (gościnnie)
7.9 1994 Patrick Crump (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Patrick Crump (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Patrick Crump (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Patrick Crump (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Patrick Crump (gościnnie)
7.4 1990 Patrick Crump (gościnnie)
5.7 1989 Patrick Crump (gościnnie)
7.5 1987 Patrick Crump (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Patrick Crump (gościnnie)
7.7
Północ - Południe II
North and South, Book II
1986 Patrick Crump (gościnnie)
5.7 1986 Patrick Crump (gościnnie)
8.1 1984 Patrick Crump (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Patrick Crump (gościnnie)
8.3 1983 Patrick Crump (gościnnie)
6.8 1981 Patrick Crump (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Patrick Crump (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bryan Cranston filmy Bryan Cranston najlepsze filmy Bryan Cranston zdjęcia Bryan Cranston galeria Bryan Cranston biografia Bryan Cranston nominacje Bryan Cranston nagrody i wyróżnienia Bryan Cranston filmografia Bryan Cranston aktor Bryan Cranston reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.