Bryan Coleman
Data urodzenia: 1911-01-29
Miejsce urodzenia: 2005-07-04
Stan cywilny: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1992 Pijak
0.0 1991 (gościnnie)
8.0 1982 Lord Melbury (odcinek 10)
0.0 1981 Edgar (gościnnie)
0.0 1976 Lord Henry Norton(gościnnie)
6.7 1971 Sir William Hanning (gościnnie)
7.6 1970 Edward Carlion (gościnnie)
0.0 1959 Derek Winter (gościnnie)
8.5 1955 Gruby Diuk (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bryan Coleman filmy Bryan Coleman najlepsze filmy Bryan Coleman zdjęcia Bryan Coleman galeria Bryan Coleman biografia Bryan Coleman nominacje Bryan Coleman nagrody i wyróżnienia Bryan Coleman filmografia Bryan Coleman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.