Bruno W. Pantel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1992
0.0 1989 Pasażer
0.0 1982 Właściciel kiosku (gościnnie)
7.0 1978 Dozorca (gościnnie)
8.0
Pinokio
Pikorîo no bôken
1976 Dr. Uhu (niem.) (głos)
6.2 1974 Oskar Megassa (gościnnie)
10.0 1969 Właściciel samochodu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruno W. Pantel filmy Bruno W. Pantel najlepsze filmy Bruno W. Pantel zdjęcia Bruno W. Pantel galeria Bruno W. Pantel biografia Bruno W. Pantel nominacje Bruno W. Pantel nagrody i wyróżnienia Bruno W. Pantel filmografia Bruno W. Pantel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.