Bruno Dietrich
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.0 1999 Jens Behring (gościnnie)
7.0 1997 Schmitz (gościnnie)
6.0 1988 Grumbach
0.0 1977 Bruno Wilde
7.8 1977 (gościnnie)
0.0 1974 Gilbert (gościnnie)
8.8
Brygady Tygrysa
Brigades du tigre, Les
1974 Louis (1975) (gościnnie)
6.2 1974 Helmut Bark / Alwin Merz (gościnnie)
0.0 1970 2. Oficer (gościnnie)
0.0 1969 Hans (gościnnie)
10.0 1969 Georg Reese (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruno Dietrich filmy Bruno Dietrich najlepsze filmy Bruno Dietrich zdjęcia Bruno Dietrich galeria Bruno Dietrich biografia Bruno Dietrich nominacje Bruno Dietrich nagrody i wyróżnienia Bruno Dietrich filmografia Bruno Dietrich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.