Bruno Amato
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Pracownik stoczni (gościnnie)
7.1 2011 Oficer Gonsalez (gościnnie)
8.3 2011 Pracownik stoczni (gościnnie)
7.7 2009 Fred Cana (gościnnie)
0.0 2007 Porucznik Smith (gościnnie)
7.0 2007 Porucznik Smith (gościnnie)
7.8 2007 Agent ochrony (gościnnie)
6.1
Alex
Courting Alex
2006 Porucznik Smith (gościnnie)
7.7
Miasteczko Point Pleasant
Point Pleasant
2005 Porucznik Smith (gościnnie)
7.4 2005 Porucznik Smith (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Strażak (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Porucznik Smith (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Strażnik (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Oficer Roberts (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Porucznik Smith (gościnnie)
5.0 2002 Porucznik Smith (gościnnie)
8.0 2001 Porucznik Smith (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Porucznik Smith (gościnnie)
8.4 1999 Porucznik Smith (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruno Amato filmy Bruno Amato najlepsze filmy Bruno Amato zdjęcia Bruno Amato galeria Bruno Amato biografia Bruno Amato nominacje Bruno Amato nagrody i wyróżnienia Bruno Amato filmografia Bruno Amato aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.