Bruce Weitz
Data urodzenia: 1943-05-27
Miejsce urodzenia: Norwalk, Connecticut, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Cecilia Hart (1971 - 1980, rozwód); 2. Vivian Davis (od 02.12.1986), dziecko

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Pan Levangie (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Leo O'Sullivan (gościnnie)
8.3 2006 Lenny Asher (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Tobias Northrop (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Levangie (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Pan Levangie (gościnnie)
8.1 2000 Pan Levangie (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Leon Solcumb (gościnnie)
9.1 1999 Pan Levangie (gościnnie)
9.5 1999 Pan Levangie (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pan Levangie (gościnnie)
6.9
Dzień zagłady
Deep Impact
1998 Pan Levangie (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Pan Levangie (gościnnie)
7.0 1995 Pan Levangie (gościnnie)
7.2
Ucieczka do raju
Byrds of Paradise, The
1994 Pan Levangie (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Pan Levangie (gościnnie)
5.7
Nie ma kryjówki
No Place to Hide
1993 Pan Levangie (gościnnie)
7.6 1993 Pan Levangie (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Pan Levangie (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Bocks (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Pan Levangie (gościnnie)
7.5 1991 Pan Levangie (gościnnie)
7.5 1991 Pan Levangie (gościnnie)
9.0 1988 Pan Levangie (gościnnie)
6.3 1986 Pan Levangie (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Pan Levangie (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Pan Levangie (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pan Levangie (gościnnie)
10.0 1979 Pan Levangie (gościnnie)
7.1 1976 Pan Levangie (gościnnie)
0.0

0 Pan Levangie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Weitz filmy Bruce Weitz najlepsze filmy Bruce Weitz zdjęcia Bruce Weitz galeria Bruce Weitz biografia Bruce Weitz nominacje Bruce Weitz nagrody i wyróżnienia Bruce Weitz filmografia Bruce Weitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.