Bruce Nozick
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Pete Valera (gościnnie)
6.3 2010 Pete Valera (gościnnie)
0.0 2009 Pete Valera (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Pan Dobson, prawnik (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Pete Valera (gościnnie)
7.4
Faceci na topie
Big Shots
2007 Pete Valera (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Pete Valera (gościnnie)
8.3 2006 Pete Valera (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Pete Valera (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Whit Tillerman (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pete Valera (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Pete Valera (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pete Valera (gościnnie)
7.5 2005 Pete Valera (gościnnie)
7.3 2004 Gene Hartley (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Dr Jeffrey Reich (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Pete Valera (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pete Valera (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Mark Feldman (gościnnie)
7.6 2000 Pete Valera (gościnnie)
7.0 1999 Pete Valera (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pete Valera (gościnnie)
7.8
Potępieniec
Brimstone
1998 Pete Valera (gościnnie)
0.0 1997 Pete Valera (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Pete Valera (gościnnie)
7.0 1995 Pete Valera (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Pete Valera (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Pete Valera (gościnnie)
7.6 1993 Pete Valera (gościnnie)
6.7
Doktor Quinn
Dr. Quinn, Medicine Woman
1993 Pete Valera (gościnnie)
6.8 1991 Pete Valera (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Nozick filmy Bruce Nozick najlepsze filmy Bruce Nozick zdjęcia Bruce Nozick galeria Bruce Nozick biografia Bruce Nozick nominacje Bruce Nozick nagrody i wyróżnienia Bruce Nozick filmografia Bruce Nozick aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.