Bruce McGill
Data urodzenia: 1950-07-11
Miejsce urodzenia: San Antonio, Teksas, USA
Stan cywilny: żona Gloria Lee (od 1994)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Edwin Stanton
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 2011 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.4
Obsesja
Obsessed
2009 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.7 2009 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
9.0 2006 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
10.0 2006 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.9
Świry
Psych
2006 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.5 2005 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.9
Mroczna dzielnica
Exit Wounds
2001 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.6
Jezioro wilków
Wolf Lake
2001 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.4
Nazywał się Bagger Vance
Legend of Bagger Vance, The
2000 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.8 2000 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.0
Kontrola lotów
Ground Control
1998 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.3
Siedmiu wspaniałych
Magnificent Seven, The
1998 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
3.0 1996 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.4
Czarna owca
Black Sheep
1996 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
0.0 1995 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.6 1995 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.3
Strażnik czasu
Timecop
1994 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.9
Babilon 5
Babylon 5
1994 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
10.0 1993 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.3
Mój kuzyn Vinny
My Cousin Vinny
1992 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.8 1991 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.0
Pan Złota Rączka
Home Improvement
1991 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.4
Trójka uciekinierów
Three Fugitives
1989 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.8 1989 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.7
Koniec linii
End of the Line
1987 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.7
Dzikie koty
Wildcats
1986 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
6.7
Ucieczka w noc
Into the Night
1985 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.5 1985 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
7.6 1983 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
5.8
Twardziele
Tough Enough
1983 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
5.5 1980 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)
5.0 1979 Jimmy Tadero (2002) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce McGill filmy Bruce McGill najlepsze filmy Bruce McGill zdjęcia Bruce McGill galeria Bruce McGill biografia Bruce McGill nominacje Bruce McGill nagrody i wyróżnienia Bruce McGill filmografia Bruce McGill aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.