Bruce McFee
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
1.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Pete (gościnnie)
7.1
Synowie mafii
Knockaround Guys
2001 Pete (gościnnie)
0.0 2001 Pete (gościnnie)
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Pete (gościnnie)
0.0 1997 Pete (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Pete (gościnnie)
9.0 1995 Pete (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Pete (gościnnie)
6.4
Wojna światów
War of the Worlds
1988 Pete (gościnnie)
7.6
Moje drugie ja
My Secret Identity
1988 Pete (gościnnie)
7.0 1987 Pete (gościnnie)
8.1 1985 Pete (gościnnie)
6.7
Akademia Policyjna
Police Academy
1984 Pete (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Pete (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce McFee filmy Bruce McFee najlepsze filmy Bruce McFee zdjęcia Bruce McFee galeria Bruce McFee biografia Bruce McFee nominacje Bruce McFee nagrody i wyróżnienia Bruce McFee filmografia Bruce McFee aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.