Bruce Kirby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Pan Bilbray (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pan Bilbray (gościnnie)
7.6 2001 Pan Bilbray (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Dr Russ Fegoli (gościnnie)
6.9
Gliniarz z dżungli
Sentinel, The
1996 Pan Bilbray (gościnnie)
8.0 1995 Pan Bilbray (gościnnie)
10.0 1995 Pan Bilbray (gościnnie)
7.1 1994 Pan Bilbray (gościnnie)
6.8
Szczęściarz
Mr. Wonderful
1993 Pan Bilbray (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Pan Bilbray (gościnnie)
7.2 1988 Pan Bilbray (gościnnie)
8.2
Stań przy mnie
Stand by Me
1986 Pan Bilbray (gościnnie)
6.3 1986 Pan Bilbray (gościnnie)
5.7 1986 Pan Bilbray (gościnnie)
7.2
Słodkie marzenia
Sweet Dreams
1985 Pan Bilbray (gościnnie)
5.5 1985 Pan Bilbray (gościnnie)
6.4 1984 Pan Bilbray (gościnnie)
9.0 1984 Pan Bilbray (gościnnie)
7.6 1984 Pan Bilbray (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pan Bilbray (gościnnie)
10.0 1981 Pan Bilbray (gościnnie)
10.0 1978 Pan Bilbray (gościnnie)
6.2 1978 Pan Bilbray (gościnnie)
6.8 1977 Pan Bilbray (gościnnie)
7.8 1976 Pan Bilbray (gościnnie)
7.0 1975 Pan Bilbray (gościnnie)
5.0 1974 Pan Bilbray (gościnnie)
6.8 1974 Pan Bilbray (gościnnie)
10.0 1973 Pan Bilbray (gościnnie)
7.3 1973 Pan Bilbray (gościnnie)
7.7 1972 Pan Bilbray (gościnnie)
7.9 1972 Pan Bilbray (gościnnie)
10.0 1972 Pan Bilbray (gościnnie)
7.1
Paragraf 22
Catch-22
1970 Pan Bilbray (gościnnie)
6.3 1970 Pan Bilbray (gościnnie)
6.6 1969 Pan Bilbray (gościnnie)
9.0 1969 Pan Bilbray (gościnnie)
6.9 1968 Pan Bilbray (gościnnie)
7.7 1968 Pan Bilbray (gościnnie)
6.6 1966 Pan Bilbray (gościnnie)
8.5 1965 Pan Bilbray (gościnnie)
8.2 1965 Pan Bilbray (gościnnie)
8.5 1961 Pan Bilbray (gościnnie)
7.4 1959 Pan Bilbray (gościnnie)
9.0 1951 Pan Bilbray (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Kirby filmy Bruce Kirby najlepsze filmy Bruce Kirby zdjęcia Bruce Kirby galeria Bruce Kirby biografia Bruce Kirby nominacje Bruce Kirby nagrody i wyróżnienia Bruce Kirby filmografia Bruce Kirby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.