Bruce Katzman
Data urodzenia: 1951-12-19
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
2.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2010 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7 2009 Benjamin Morris (gościnnie)
7.7 2007 Mediator Marv (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Wayne Sheehan (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Sędzia (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Wayne Sheehan (gościnnie)
6.3
Ważniaki
Wise Guys
1986 Wayne Sheehan (gościnnie)
7.7 1977 Wayne Sheehan (gościnnie)
0.0

0 Wayne Sheehan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Katzman filmy Bruce Katzman najlepsze filmy Bruce Katzman zdjęcia Bruce Katzman galeria Bruce Katzman biografia Bruce Katzman nominacje Bruce Katzman nagrody i wyróżnienia Bruce Katzman filmografia Bruce Katzman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.