Bruce Jarchow
Data urodzenia: 1948-05-19
Miejsce urodzenia: Evanston, Illinois, USA
Stan cywilny: żona, syn

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2008 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Samuel Bormanis (gościnnie)
0.0 2002 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.5 2001 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.5
Jim wie lepiej
According to Jim
2001 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.2
Norman w tarapatach
Norm Show, The
1999 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.8 1997 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Samuel Bormanis (gościnnie)
9.0 1996 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.6
Epidemia
Outbreak
1995 Samuel Bormanis (gościnnie)
10.0 1995 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.0 1995 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.7
Władcy marionetek
Puppet Masters, The
1994 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.3
Gra o życie
My Life
1993 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.4
Dziewczyna gangstera
Mad Dog and Glory
1993 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.9
Doktor
Doctor, The
1991 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.9
Doktor
Doctor, The
1991 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.6 1990 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.4 1990 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.2 1989 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.8
Duży
Big
1988 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Menadżer (gościnnie)
7.6
Pełna chata
Full House
1987 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.4 1985 Samuel Bormanis (gościnnie)
9.0 1984 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.3 1984 Samuel Bormanis (gościnnie)
8.2 1982 Samuel Bormanis (gościnnie)
6.6
Moja ochrona
My Bodyguard
1980 Samuel Bormanis (gościnnie)
7.4
Gdzieś w czasie
Somewhere in Time
1980 Samuel Bormanis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Jarchow filmy Bruce Jarchow najlepsze filmy Bruce Jarchow zdjęcia Bruce Jarchow galeria Bruce Jarchow biografia Bruce Jarchow nominacje Bruce Jarchow nagrody i wyróżnienia Bruce Jarchow filmografia Bruce Jarchow aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.