Bruce Hunter
Data urodzenia: 1961
Miejsce urodzenia: Calgary, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
0.0 2007 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
4.2
Atomowa Betty
Atomic Betty
2004 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
7.5 2002 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
0.0 2002 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
7.1
Eerie, Indiana: Inny Wymiar
Eerie, Indiana: The Other Dimension
1998 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
6.5 1998 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
7.3
Czynnik PSI
PSI Factor: Chronicles of the Paranormal
1996 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
6.4 1994 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
0.0 1991 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
0.0 1990 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
7.1
Nocny łowca
Forever Knight
1989 Członek rady nadzorczej (gościnnie)
8.0 1988 Członek rady nadzorczej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Hunter filmy Bruce Hunter najlepsze filmy Bruce Hunter zdjęcia Bruce Hunter galeria Bruce Hunter biografia Bruce Hunter nominacje Bruce Hunter nagrody i wyróżnienia Bruce Hunter filmografia Bruce Hunter aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.