Bruce Dawson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
7.2 2009 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
5.6 2007 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
7.6 2006 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
8.0 2001 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
7.2 2001 Policjant (gościnnie)
7.8
Szkoła Przetrwania
Higher Ground
2000 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
7.0 1998 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Bill Carlton / Dr Owens (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Dawson filmy Bruce Dawson najlepsze filmy Bruce Dawson zdjęcia Bruce Dawson galeria Bruce Dawson biografia Bruce Dawson nominacje Bruce Dawson nagrody i wyróżnienia Bruce Dawson filmografia Bruce Dawson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.