Bruce Bould
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1996 David Harris-Jones
8.4
Z biegiem lat
As Time Goes By
1992 Kierownik hotelu (gościnnie)
0.0 1985 David Lloyd (1985-1987)
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Pan Bawkins (gościnnie)
8.1 1976 Froggart (gościnnie)
4.5 1976 David Harris-Jones
7.8
Pełna sielanka
Good Life, The
1975 Facet (gościnnie)
5.5 1974 O'Connor
0.0 1969 Bob Whiteside (gościnnie)
8.6 1962 Kenneth Fielding (1972) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bruce Bould filmy Bruce Bould najlepsze filmy Bruce Bould zdjęcia Bruce Bould galeria Bruce Bould biografia Bruce Bould nominacje Bruce Bould nagrody i wyróżnienia Bruce Bould filmografia Bruce Bould aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.