Bru Muller
Data urodzenia: Akron, Ohi

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
0.0 2011 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
0.0 2011 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
6.0 2011 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
10.0 2009 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
5.8
Gdy rozum mówi nie
Emily's Reasons Why Not
2006 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.0
Nie ma to jak hotel
Suite Life of Zack and Cody, The
2005 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
8.2
Dr House
House M.D.
2004 John (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.5 2002 Ellis (gościnnie)
7.3 2002 Rick Simms (gościnnie)
7.6 2001 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
6.7 1999 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 John (gościnnie) (niewymieniony w czo
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 John (gościnnie) (niewymieniony w czo

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bru Muller filmy Bru Muller najlepsze filmy Bru Muller zdjęcia Bru Muller galeria Bru Muller biografia Bru Muller nominacje Bru Muller nagrody i wyróżnienia Bru Muller filmografia Bru Muller aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.