Brooke Langton
Data urodzenia: 1970-11-27
Miejsce urodzenia: Arizona, USA
Stan cywilny: mąż Carl Hagmier (od 2005)

Biografia:
Urodzona w Arizonie, w Teksasie. Jako młoda dziewczyna pracowała w zawodzie modelki, m.in. w Japonii. Swoją aktorską karierę rozpoczęła od gościnnego występu w "Baywatch", oraz epizodycznych ról w "Freshman Dorm" i "Beverly Hills, 90210". Jakiś czas później zaczęła grywać w innych popularnych serialach, oraz filmach.
8.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.1 2007 Terri (gościnnie)
8.3 2006 Terri (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Sharon (gościnnie)
7.5 2002 Terri (gościnnie)
0.0 2001 Terri (gościnnie)
6.8
System
Net, The
1998 Terri (gościnnie)
7.7 1995 Terri (gościnnie)
8.0 1995 Terri (gościnnie)
10.0 1995 Terri (gościnnie)
6.3
Na granicy ryzyka
Terminal Velocity
1994 Terri (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Terri (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Terri (gościnnie)
8.6 1992 Terri (gościnnie)
8.6 1992 Terri (gościnnie)
6.7 1992 Terri (gościnnie)
7.3 1990 Terri (gościnnie)
5.7 1989 Terri (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brooke Langton filmy Brooke Langton najlepsze filmy Brooke Langton zdjęcia Brooke Langton galeria Brooke Langton biografia Brooke Langton nominacje Brooke Langton nagrody i wyróżnienia Brooke Langton filmografia Brooke Langton aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.