Brooke Burke
Data urodzenia: 1971-09-08
Miejsce urodzenia: Hartford, Connecticut, USA
Stan cywilny: dwukrotnie zamężna: 1. Garth Fisher (2001 - 2006, rozwód), 2 córki: Neriah (ur. 2000) i Sierra Sky (ur. 02.04.2002); 2. David Charvet (od 12.08.2011), 2 dzieci: córka Heaven Rain (ur. 08.01.2007) i syn Shaya Braven (ur. 05.03.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
9.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2005 Reporterka (gościnnie)
7.3 2003 Reporterka (gościnnie)
8.5 2003 Reporterka (gościnnie)
5.6
Eve
2003 Reporterka (gościnnie)
10.0 2003 Reporterka (gościnnie)
7.5 2002 Reporterka (gościnnie)
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Reporterka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brooke Burke filmy Brooke Burke najlepsze filmy Brooke Burke zdjęcia Brooke Burke galeria Brooke Burke biografia Brooke Burke nominacje Brooke Burke nagrody i wyróżnienia Brooke Burke filmografia Brooke Burke aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.