Brooke Anderson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2009 Charlotte Malkin (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Charlotte Malkin (gościnnie)
8.0 1998 Charlotte Malkin (gościnnie)
6.6
Szczury wodne
Water Rats
1996 Charlotte Malkin (gościnnie)
0.0 1995 Charlotte Malkin (gościnnie)
7.6
Dziewczyna z oceanu
Ocean Girl
1994 Charlotte Malkin (gościnnie)
7.1
Punisher
Punisher, The
1989 Charlotte Malkin (gościnnie)
5.0 1989 Charlotte Malkin (gościnnie)
10.0 1989 Charlotte Malkin (gościnnie)
8.0 1981 Charlotte Malkin (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Brooke Anderson filmy Brooke Anderson najlepsze filmy Brooke Anderson zdjęcia Brooke Anderson galeria Brooke Anderson biografia Brooke Anderson nominacje Brooke Anderson nagrody i wyróżnienia Brooke Anderson filmografia Brooke Anderson aktor Brooke Anderson reżyser Brooke Anderson scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.